У Києві поліцейські та співробітники прокуратури затримали чотирьох осіб, які займалися сутенерством. Підозрювані знаходили дівчат з приємною зовнішністю, а потім пропонували їм «заробити».

Після надання клієнтам інтимних послуг сутенери відбирали у повій гроші, залишаючи їм половину. За ніч кожна повія заробляла від 100-500 доларів США. Займались «брудною справою» в орендованих квартирах. Повідомлення їх «господар» розміщав в Інтернеті. Якось під час такого інтимного сеансу увірвались оперативники… Клієнт був шокований та не міг вимовити слова. Відомо, що жриці кохання за кілька годин він віддав 2600 гривень.

– Організатора «бізнесу» — 36-річного мешканця Вінниці – ми затримали. Правоохоронці провели п’ять обшуків за місцями мешкання фігурантів, надання послуг сексуального характеру та в автомобілях організатора, у ході яких вилучили речові докази злочинної діяльності: грошові кошти, сім-карти, мобільні телефони, ноутбуки, — розповіли джерела в органах. — Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розслідується кримінальне провадження — сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією.

Натомість вінничанин всі звинувачення відкидає, але дока­зова база свідчить зовсім інше. Нашому земляку вже повідомлено про підозру, йому загрожує до семи років позбавлення волі. Вирішується питання щодо оголошення про підозру спіль­никам затриманого та притягнення їх до кримінальної відповідальності…

Слід додати, що аналогічні злочини цього­річ були і на Вінниччині. Один з кричущих випадків зафіксували у Лі­тині. Там турок Хікмек облаштував бордель, яким часто користувались далекобійники, і примушував дівчат, в тому числі неповнолітніх, займатися проституцією.

А коли прийшов той самий  час «ікс», власнику бізнесу серед ночі влаштували засаду з залученням бійців КОРД. І застали дівчат у робочий час в обіймах щедрих клієнтів. Від сорому ті стали ховати обличчя, а 65-річний організатор секс-бізнесу з Туреччини на ім’я Хікмек заховався та забарикадувався у своїй кімнаті. Втім, по­ліцейським вдалось його вгамувати і приступити до слідчих дій та обшуків. У серпні правоохоронці скерували до суду матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом відносно турка, тому чекаємо на вирок…

Віталіна Володимирова