Нещодавно у Чернігівському драмтеатрі відбувся один з найпрестижніших конкурсів краси – «Княгиня України».

В чотирнадцятий раз серед 30 українських дівчат, представниць різних областей України та переможниць відбіркових конкурсів «Княгиня Львова», «Княгиня Запоріжжя», «Княгиня Дніпра», «Княгиня Чернігова» та інших, обирали найвродливішу, найрозумнішу, найхаризматич­нішу.

Під час конкурсу у дівчат було кілька виходів, зокрема в коктейльних сукнях та у купальниках. Провели також інтелектуальний конкурс із запитаннями від зіркового ведучого Дмитра Коляденка та глядацького залу.

Вінниччину представляла Юлія Сікорська. Вона була гідною представницею міста на конкурсі краси, тому отримала титул «Почесна княгиня України». Дівчина розповідає, що справжня міс – це стан душі. Вона повинна бути не тільки красивою, а й талановитою, доброю, транслювати у світ позитивну енергію.

Всі учасниці отримали квіти та цінні подарунки, а сам призовий фонд складав 300 тисяч гривень.

Додамо, що для вінничанки це вже не перший конкурс краси. Свого часу вона стала королевою на Всеукраїнському конкурсі краси «Бурштинова корона України» та займалась у модельному агентстві «Грейс». Нині працює у туристичному бізнесі.

Валентина Лісова