Тому він спростовує попередню неофіційну інформацію про «директорство» в аеропорту Одеси.

Раніше прізвище Сергія Кудлаєнка згадувалось у ЗМІ, як одного що із претендентів на посаду заступника нового голови ВінОДА Владислава Скальського… Але екс-нардеп досить обережно коментував цей кадровий варіант і просив почекати офіційних нових про майбутнє призначення… І все таки Одеса!

Вже відомо, що Сергій Володимирович залишив свою родину у Вінниці.

Цікаво, що при президентові Петрові Порошенко інший вінничанин – Ігор Ткачук працював в Одесі на важливій посаді. Він очолював  Одеську філію державного підприємства “Адміністрація морських портів України”,

Для довідки.

У квітні 2013 року розпочалося будівництво нового терміналу площею 26 тис. м² та проектною пропускною спроможністю 1000 пасажирів на годину[1]. Новий термінал має чотири телетрапи. Загальна площа залів вильоту забезпечує комфортне розміщення пасажирів 12 рейсів одночасно. Станом на квітень 2019 року нова бетонна злітно-посадкова смуга в Одеському аеропорту вже наполовину готова. На початок квітня збудовано 1450 м із запланованих 2800 м злітно-посадкової смуги Одеського аеропорту. На спорудження цього обсягу пішло 26 тис. кубометрів бетону. Будівництво смуги триває. Також проводяться земляні роботи та споруджується патрульна автодорога. Паралельно з цим в аеропорту готують до запуску новий термінал. У 2019 році завдяки відкриттю нових напрямків і співпраці з компаніями-перевізниками в аеропорту планують збільшити пасажиропотік на 20 відсотків. Новими напрямками стануть Азербайджан, Чорногорія, Іспанія, Італія” – Вікіпедія.