Вчителька фізико-математичної гімназії №17 Олена Пасіхова стала пасажиркою відомого у Вінниці таксі.

Талановита землячка викладає математику, у 2018 році була учасницею шоу «Х-фактор». Олена виконала композицію Gloria Gaynor «I Will Survive». Водій таксі був приємно вражений виступом й заявив, що сама Глорія, якої вже нема в живих, могла позаздрити такому співу. Неможливо слухати, щоб не почати танцювати.

Виступ Олени оці­нили на «від­мін­но» не лише поціновувачі її таланту, а й учні та батьки – відомі у місті та області вчителі. Тато Петро Пасіхов заявив, що його донька справжня розумниця і він нею пишається. Сама ж дівчина зізнається, що їй не раз знайомі радили залишити педагогічну справу та займатись музикою. Але вона зауважує: не треба плутати покликання з хобі. Бо сіяти добро та знання – це справа життя, і вона завжди з великим бажанням поспішає до школи.

Після успішної участі в «Х-факторі», де в журі був вінничанин Дмитро Шуров, Олену стали частіше запрошувати заспівати. Поки що у планах співочої вчительки йти підкорювати нові телепроєкти нема, бо на все має бути доля та знак з неба.

Вікторія Снігур