Сергій Кудлаєнко підтвердив інформацію про своє призначення в Одесу, але не директором аеропорту.., а керівником Дирекції з будівництва Одеського аеропорту. І з 9-го січня він вже вийшов на роботу.

– 9-го мене представили колективу. Це професійні люди, мене зустріли добре.., — прокоментував своє призначення Сергій Кудлаєнко. — Я вже оглянув наш об’єкт, смугу, що знаходиться в роботі. Згодом 2 дні я провів у Києві в профільному міністерстві, де ми уточнили фінплан і графіки виконання робіт.

– Когось із вінничан будете підтягувати в аеропорт Одеси?

– Не бачу в цьому потреби, там всі на своїх місцях.

– Це правда, що ваша родина залишається у Вінниці?

– Так. Бо діти навчають, ходять на гуртки і в один день змінити все неможливо…

– Аеропорт у Вінниці будуть робити? Що кажуть в міністерстві?

– Я не знаю. Це не до мене… Я вінничанин, але працюю в Одесі.

– Кажуть, що за вашим призначенням стояв Володимир Гройсман чи Володимир Продивус?

– Я таке не коментую… Це державне підприємство, куди шукали керівника. Я пройшов співбесіду у міністра, держсекретаря та у відділі кадрів. Це все… Терміни виконання по цьому об’єкту досить жорсткі, тому часу на розкачку просто немає. Цього року нову смугу маємо здати в експлуатацію.

– А перед цим ви претендували на посаду заступника губернатора Вінниччини?

– Так. Я подавався на цю посаду та заповнив відповідну декларацію. Але щось пішло не так… З’явилась можливість попрацювати в будівельній сфері, в новому для мене напрямку, і я погодився на переїзд до Одеси.

– В осінніх місцевих виборах 2020-го будете брати участь?

– Поки що про це я не думав… Прийде час — прийму рішення.

Нагадуємо, що С. Кудлаєнко після кандидатів від «Слуг народу» під час виборів у Верховну Раду у м. Вінниці набрав найбільший результат. Одразу почали ходити розмови, що його «вербують» кандидатом в опоненти до С. Моргунова. Також говорили про непорозу­міння серед колишніх соратників. Тому Кістіон та Кудлаєнко, Гижко розпорошили свій електорат і не виграли.

Як відомо, у Вінниці перемогли на обох округах «Слуги народу» А. Драбовський та М. Пашковський. Їх називають людьми відомого бізнесмена В. Продивуса. Багато хто передрікає основну «зарубу» на виборах саме цих команд. Останнім часом великий інтерес до Вінниччини проявляє прихильник «русского міра» Анатолій Шарій. Тут роздаються безкоштовні газети його політсили великими тиражами та виходять ролики в Інтернеті із нещадною критикою влади області та міста. Чи піде за ним «город отставніков» – буде цікаво.