18 і 20 січня свої дні народження святкували одразу два ТОП-посадовці із Вінниччини — це нинішній голова ОДА Владислав Скальський і експрем’єр-міністр України Володимир Гройсман…

Цікаво, що владним Козерогам, губернатору виповнилось 44, а ексмеру та прем’єру — 42!

І вже відомо, що в суботу, 18-го, свій день народження Владислав Скальський святкував спортивною пробіжкою по Лісопарку без преси, помічників та губернаторської «свити». Про що свідчить фото із його сторінки в соцмережі Фейсбук, де голова Вінницької ОДА виставив селфі в спортивному костюмі на фоні зимового безсніжного лісу із символічною цифрою «44». Нагадаємо, що Владислав Скальський народився 18 січня 1976 року у Вінниці, навчався в 6 і 35-й школах, ВНТУ та Києво-Могилянській академії. Із 18 вересня 2019-го він обіймає посаду голови ВінОДА після Валерія Коровія.

Де святкував свій 42-й день народження Володимир Борисович Гройсман – досі таємниця. Але не у Вінниці. Бо жоден із престижних ресторанів та заміських клубів Вінниці не підтвердив інформацію про іменини експрем’єра, ТОП українського політика в понеділок, 20-го, на території свого закладу.

Втім, поінформоване джерело із оточення Гройсмана повідомило, що він святкував іменини в Україні в колі близьких і друзів. Але більшість вітань приймав через мобільний на всім відомий номер у вигляді СМСок чи повідомлень у Вайбер чи Вацап.

Сергій Годун