Уже й так «лідер року» довів Брацлав «до ручки». Це відкрите звернення громад також адресуємо президенту Володимиру Зеленському та голові ВінОДА Владиславу Скальському.

Спитайте його, де виконання обіцянок? Де дороги, світло, лікарня, в якому стані базар, дорога до кладовища? Де обіцяні робочі місця? Які інвестори сьогодні зайшли на наші землі? Як роздають землі під ведення сільського господарства? І кому? Чому учасникам АТО, які проживають на території ОТГ дають по 1 га, а чужим – по 2 га?

Скільки штатних одиниць працюють у селищній раді і звідки вони? Чому розумним брацлавчанам місць для роботи на благо громади немає, а комусь з ЛНР чи ДНР – є ? Оце так дбає про громаду «істинний голова», патріот. Бо йому байдуже, що у Брацлаві залишаються лише пенсіонери, а молодь змушена їхати на заробітки за кордон. Хто з нас чув звіт голови хоч раз за період перебування на посаді, чи бачили прозорість сплати податків?

А жителі Монастирського та Грабовець жодного разу не бачили його, бо він через поїздки за кордон не має можливості робити прийом громадян. Хотілося б знати, скільки коштів потрачено на ці поїздки? Адже це все за наш рахунок, платників податків.

До нас приїжджали поляки, заключали угоди, а результат який? Чи думає, що все за наші гроші можна робити на свій розсуд. Адже і він, і його штат на нашому утриманні.

Замість того, щоб дбати про людей, які б мали хоч елементарне медичне обслуговування лікарями вузьких спеціальностей (гінеколога, хірурга, рентгенолога), то він взявся вже за сімейну медицину, щоб ще і цих лікарів розігнати. У нас прекрасний рентген-кабінет, лікарі-професіонали, які працюють за мізерну плату, допомагають людям, бо ж більше 10 000 населення обслуговується нашими лікарями.

Хіба можуть всі їхати на рентген у Немирів чи до гінеколога? Задумайтесь, шановний голово! Бо Ви вже знищили все в Брацлаві. Не залишилося нічого, крім школи та лікарні сімейної медицини.

Просимо допомогти, щоб залишити лікарів-хірургів, гінеколога, рентгенолога, лікаря УЗД, педіатра, які б і надалі надавали всім нам лікарську допомогу.

Адже в інших громадах таких спеціалістів-лікарів утримують за рахунок місцевого бюджету. То, може, нехай голова поїде не в Німеччину, Польщу чи Австрію, а в Іванів, Іллінці, Дашів, Немирів, Вапнярку чи інші ОТГ і дізнається, як роблять розумні керівники.

Просимо Вас розказати нам за які заслуги він має отримувати нагороду.

Може за землі, чи коледж, чи дитячі гуртки? Чи за те, що ми по всіх показниках в Україні на останньому чи передостанньому місці? Саме через таке господарювання до нас не хочуть приєднуватися навколишні села.

150 підписів