У день святого Валентина, 14 лютого на вінничан чекає справжній хіт від Київського театру “Тисячоліття” – комедійна вистава «Роздягайся – поговоримо».

Комедійна вистава є ремейком комедії «Ремонт або Реставрація почуттів».

Ця вистава про те, що ніколи не пізно врятувати любов!

Історія подружньої пари Філіпа і Джоани, які прожили багато років в шлюбі. Ідеальна сім’я. Успішна робота. Відмінна квартира. Теплі стосунки … Але чогось не вистачає! Може бути вогню або пристрасті? Одні йдуть до психолога, а інші, як наші герої, затівають РЕМОНТ!

Легка, сучасна, енергійна, дотепна комедія порадує Вас курйозними ситуаціями. Хочете змін? Комедія для тих, хто не з чуток знає про те, що таке сімейне життя!

Сюжет: Успішна і благополучна подружня пара Філіп і Джоанна затіяли в своїй квартирі ремонт і мали необережність найняти для цього вельми своєрідного дизайнера інтер’єрів. Все б добре, але в один прекрасний день їх спальня несподівано стала магнітом і перехрестям для такої кількості неймовірних і курйозних ситуацій і подій, що у господарів будинку просто голова пішла обертом … Втім, приходьте і поринете в цю смішну і повну сюрпризів історію разом з нами. А ми будемо дуже раді подарувати Вам море позитивних емоцій і незабутній театральний вечір в найромантичніший день – День Святого Валентина”

Ролі виконують:

Джоанна Маркхем – Ірина Малигіна
Філіпп Маркхем – Геннадій Світіч
Алістер Спенлоу – В’ячеслав Станішевський / Богдан Колеснік
Генрі Лодж – Сергій Пламадяла
Лінда Лодж – Наталя ШіловаМісс
Браун-Тетяна Лещенко / Аліна Карпенко
Сільвія – Аліна Карпенко / Євгенія Белова
Уолтер Пенгберг – Володимир Балён / Валерій Стогній
Місс Вілкінсон – Маргарита Савкуніз