Її читає більше пів мільйона читачів. Сайт – у понад 50-ти країнах світу. Тисячі газет везуть щотижня за кордон на замовлення заробітчан.

У 2020 ми вкотре наростили тираж на тисячі примір­ників. І в 5-10 разів випередили інші газети. Дякуємо небайдужим керівникам і меценатам, які відгукнулись на акцію «Передплати газету своїм рідним, батькам, ветеранам, одиноким», в колектив чи установу.

– Ми не можемо жити без улюбленої газети!

– Чекаю щотижня свіжого номера — як дівчину на перше побачення, ти, люба газето, мені як сестра, вашу газету до дірок зачитує вся наша вулиця. Коли поштарка відмовилась передплатити 10 нашим односельчанам «33-й», ми аж розплакались…

Це щирі зізнання наших читачів, якими ми дорожимо і обі­цяємо вкотре підтвердити статус опитування Центру Разумкова — «33-му» най­більше до­віряють жителі Вінницької області.

– Крім передплати, лише «Укр­пошта» реалізує щотижня до 20000 примірників нашої газети і це складає 82 відсотки від усієї реалізації періодики в області.

– На останніх засіданнях у НСЖУ і комітетах ВР нашу газету ставили за приклад іншим як одну із найчитабельніших і найпопулярніших в Україні.

Як бачите, ми щоденно вдосконалюємось. Готові і надалі прислухатись до ваших порад. Ми завжди від­криті для усіх!

Не вірте тим прогнозам, що світ поглине Ін­тернет. У найрозвинуті­шій країні Єв­ропи Німеччи­ні, яку за розвитком ми, за прогнозами експертів, доженемо через 50 років, успішно нині виходить більше 250 рентабельних газет. У США читачі стали масово повертатись до своїх улюблених газет, виходячи із дурману інтернетфейків та царства ботів.

І держава підтримує їх. Бо це найвагоміший засіб боротьби із ворожою контрпропагандою та брехнею. Саме видання, які сповідують демократичні принципи і подають дві точки зору на будь-яку поблему, розвивають найголовніший чинник, який запобігає наступу масової брехні із інтернетресурсів і «зливних бачків» – критичне мислення.

Брехня — яку модно тепер називати фейками – стала національною небезпекою, загрозою існування світу. Недаремно навіть Папа Римський назвав фейки найнебезпечнішим викликом світу, прирівнявши до війни.

Прикладів безліч, тому зупинимось хоча б на одному — затриманому нещодавно нашому землякові. Відомий аферист створив разом із місцевими і київськими журналістами цілу імперію липових сайтів (кажуть, 180-260) і брав 40 тисяч у.о. за замовлення замочити брехнею відомого політика чи авторитетну людину, яка становила загрозу тому чи іншому клану (як розумієте, туди потрапляли і засновники «33-го»). Ця брехня, вміло замішана на епізодах правди, клонувалась на тих сотнях сайтів і ставала для незагартованих публічністю жертв справжнім кошмаром. Взявши 40 тисяч за оббріхану жертву, засновники лайносайтів не зупинялись і виходили на доведених до стресу людей та вимагали уже із них до 500000, щоб цю брехню зняти… І змусити їх відповідати за законом неможливо — вони чорні діри із реєстрацією на якихось закордонних серверах…. Уявляєте собі, в що ми можемо віддати країну і власних дітей, що ні дня прожити не можуть без смартфонів? У реальні «зливні бачки»…

Тому закликаємо кожного батька, матір, бабусю чи дідуся, педагогів і наставників власним авторитетом розтлумачити молодим і недосвідченим, що у гібридних війнах найголовніша зброя — слово. І брехня, яку застосовує агресор, в першу чергу в Україні — це не лише зброя лукавого, це спосіб в тилу створити хаос і невдоволення, сформувати так звану п’яту колону, яка доб’є Україну. А фейкова брехня щоденно виливається тоннами і безкоштовно ботофермами ворога.

Подивіться, скільки почали розносити вже і безкоштовних газеток, які, здавалося б, так справедливо критикують владу… Але гляньте, хто їхні критики і засновники — явні сепаратисти і глашатаї «руского міра» із країни-агресора. Владу треба критикувати, і ми це робимо постійно. Але в незалежній країні її можна змінити. А якщо Україну зітруть із лиця землі — вже ніколи… Розтлумачте дітям і навчіть їх читати реальні ЗМІ і думати, аналізувати. Бо за кожне надруковане слово ми несемо відповідальність.

І тільки разом, об’єднавши зусилля, ми зможемо протиставити навалі фейків правду.

Правда це найголовніша зброя Бога і сторони, яка дає відсіч агресору.

Наші читачі — це люди, які носять в серці Бога й Україну, прагнуть правди! Нас більше пів мільйона — приєднуйтесь і ви!

Ваш «33-й канал»