Всіх ввела в шок ситуація із прийомом українців, яких вивезли із Китаю!

Чого чого – а такого блокування населених пунктів куди ніби – то мали привезти вивезених із Китаю не чекав ніхто! Бо якраз в день Майдану, коли 6 років тому сталась самопожертва Небесної сотні , тепер включились тваринні інстинкти самозбереження… Рясніють заголовками іноземні видання, особливо російські – варвари -бандерівці готові роздерти співвітчизників, аморальні хохли і т.п.

Шок і повний провал довіри до влади та панічний страх на грані інстинктів скосив до нуля авторитет інститутів суспільства.

94 евакуйованих цілий день возять по країні і дивним чином відбувається витік інформації. То туди везуть то туди…. підігрівається сила натовпу і істеричних настроїв. До редакції телефонують наші земляки із Європи і питають, чи вже поселили вивезених у Вінниці чи області – бо мовляв у них є інфа, що привезуть саме до нас….Офіційні джерела до яких ми звернулись. – таку інфу заперечують. Але коли б це навіть була правда – не скажуть – бо ж таємниця!

До редакції зателефонували родичі доньки, яка вийшла заміж за чоловіка із Дніпра і вони поїхали до Китаю на заробітки! Батьки просять схаменутись і донести усім українцям, що перш ніж сісти в літак українців обстежили під час посадки в автобус, потім у аеропорту! Їм дуже боляче дивитись на блокування бо донька вагітна!

Шоковані і батьки дівчат із Хмельницького, бо ж уже відсіяли тих, у кого підозрюють хворобу. Дівчата – студентки працювали там аніматорами і співали у ансамблі який виступав у місцевих клубах!
Вони вже готові поїхати і забрати рідних додому. Але ж не пускають.
Це якийсь шок і ганьба!
Бо коронавірус пройде – а совість залишиться! І суд Божий.
Люди, а якби там були ваші діти!?

Юлія Іванюк