16 найкрасивіших вінничанок змагалися своєю вродою. Показували, хто краще дефілює та дотепно відповідає на каверзні запитання ведучого. Дівчата пройшли п’ять шалених етапів:

Конкурс відкрив показ колекції від Олександра Очеретного. Одяг цього дизайнера має сміливі та модні рішення. Тому кожна дівчина мусила, окрім образу продемонструвати щей свою харизму. Наступним справжнім випробуванням для молодих красунь стали каверзні запитання ведучих конкурсу Юрія Постового та Дмитра Звонаря. На середині змагання представлено дефіле в образах від екстравагантної дизайнерки Олександри Хедоян. Під завершення конкурсної програми, вінничанки демонстрували кращість у формах фігур під час дефіле в купальниках. А останнім – п`ятим етапом та фінальним враженням на глядача став вихід в сукнях від салону «Княжна».

У складі основного журі була Маргарита Паша – Міс Україна 2019, та Марина Сотник – Міс Вінниця 2019. Цим чарівним леді і випала можливість оголошувати нову Міс Вінницю 2020.

Цьогоріч думка журі зійшлася з голосуванням глядачів і «Міс Вінниця 2020» та «Міс глядацьких симпатій» стала Оксана Коломієць. Дівчині 20 років, вона навчається на міжнародному бізнесі та працює викладачем іноземних мов, займається моделінгом та вокалом.

Оксана:

«Я потрапила у фінал та розуміла лише одне, що за таку важку працю в підготовці – Бог мусить мене нагородити! Я не була впевнена в своїй перемозі, але знала, що якусь номінацію я повинна вибороти. Заради цього я переступила через себе, перейшла на дієтичне харчування та за 1,5 місяці тренувань я схудла на 6 кг.»

Рівноправні титули «Віце – Міс Вінниця 2020» вручили Олександрі Щуренко та Ірині Спартул.

Головною родзинкою шоу-програми став співак Ivan Navi, якому псевдонім придумав сам Кузьма Скрябін ще у 2015 році. Також публіку розважали супер фіналіст шоу «Україна має талант 4» Денис Детинюк, який намалював картину фарбами за лічені хвилини, та неонове шоу «Орус» з міста Київ. Також дарував свої музичні вітання саксофоніст Євгеній Попеля – перший музикант, що організував фестиваль саксофонної музики у Вінниці.

Софія Копач
Фото та відео Сергія Хіміча