Барська поліція отримала інформацію про те, що в одному з сіл району проживає чоловік, який вирощує та виготовляє різні наркотичні засоби.

У майні 33-річного чоловіка проведено спеціальний обшук, в ході якого виявили 377 саджанців рослин конопель, 400 грамів маріхуанни та близько 5ти грамів речовини подібної на амфітамін. Перераховані наркотичні засоби направили на експертизу.

Також колби, ємності та інгредієнти для виготовлення наркопродукту. За такі злочини чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 3х років, але до винесення покарання чоловік перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання. Про це повідомляє офіційний сайт Національної поліції:

На даний момент поліція Барського району розслідує кримінальні провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.1 ст.310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Софія Копач