Вчора судді Вінницького апеляційного суду обрали делегата на XVIII з’їзд суддів України. Ним став суддя судової палати з розгляду цивільних справ Олександр Береговий. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Народився він 1976 року на Вінниччині. Закінчив Одеську національну юридичну академію. Працював юрисконсультом, помічником прокурора Тульчинської районної прокуратури. Суддею став 2006 року. Спочатку здійснював правосуддя в Тульчинському райсуді. Суддею апеляційної інстанції став більше шести років тому.

Додамо, що XVIII черговий з’їзд суддів України відбудеться 6-7 квітня у Києві. На ньому 278 делегатів оберуть суддю Конституційного Суду України, розглянуть питання про обрання Ради суддів України, заслухають звіт Ради суддів України про виконання завдань органів суддівського самоврядування щодо забезпечення незалежності судів і суддів, стан організаційного та фінансового забезпечення діяльності судів, а також інформацію голови ДСА України про її діяльність, зокрема, щодо організаційного, фінансового та матеріально-технічного забезпечення діяльності органів судової влади.

Валентина Лісова