2 березня близько 14.20 до поліції звернувся 38-річний житель Козятина та повідомив , що незнайомий чоловік з ножем у руках, у стані алкогольного сп`яніння, увірвався на його подвір’я та погрожує фізичною розправою. Захищаючись від нетверезого нападника, заявник отримав травму руки.

Житель Козятина напав на місцевого чоловіка з ножем через зауваження.

Нападник в нетверезому стані зайшов до чоловіка на подвір’я та погрожував йому холодною зброєю.

За словами начальника Козятинського відділення поліції Романа Андрущака, патрульна поліція прибула на місце події за кілька хвилин та відразу затримала нападника. Тікаючи від поліції, правопорушник поламав паркан. Під час зясування причини нападу стало відомо, що потерпілий знаходячись на території власного домогосподарства, зробив зауваження нетверезим чоловікам, які вели мотоцикли по дорозі. Ці слова викликали шалене обурення у одного з них, і він накинувся на потерпілого з ножем. Крім цього, зловмисник ламав усе, що потрапляло йому під руку на території подвір`я потерпілого.

Зловмиснику 28-років, він затриманий в процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинення хуліганських дій чоловікові загрожує 7 років ув’язнення. Правопорушник раніше потрапляв в поле зору поліції та має судимість за наркозлочини.

Про це повідомляє офіційний сайт Національної поліції