10 березня в Україні: одночасно у Вінниці, Києві, Львові, Харкові та Херсоні пролунали дзвони, з метою привернути увагу суспільства до забезпечення гендерної рівності та розширення прав усіх жінок і дівчат. Акція відбулася з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня

Організаторами акції у місті стала вінницька правозахисна організація «Джерело надії » в рамках проєкту «Жінки України: залучені, спроможні, незламні», що впроваджується за участі Уряду Канади.

У акції взяли участь компанії, які прагнуть просувати Цілі Сталого Розвитку ООН, жіночі правозахисні організації, міжнародні організації, представники влади.

Зустріч проходила у форматі панельної дискусії з представниками бізнесу Вінниччини, які впроваджують на виробництві заходи для досягнення рівності між чоловіками та жінками. Модерувала дискусію Надія Лисецька – засновниця Української платформи «Жінки в бізнесі». Учасники заходу обмінювались досвідом впровадження принципів розширення прав та можливостей жінок на ринку праці, робочому місці і в суспільстві.

Учасники акції завершили зустріч гучним фінальним дзвоном. Тим самим долучились до всесвітньої акції «Задзвони в дзвін» заради гендерної рівності.