Тисячі автомобілів та автобусів перед українським кордоном на пункті перепуску Краковець. Поляки не пропускають піших. Піші «човники» із місцевих перекрили трасу з вимогою перетину кордону на автобусах. Десь має з’явитися посол, щоб урегулювати ситуацію…

Нарешті я  прорвався в Україну! Здоровий чи вже із коронованим вірусом? Не знаю…  17 годин очікування перетину кордону…  Дві останніх не виходячи з автобуса… І ось воно щастя зустрічі з рідним туалетом… 3 гривні відай якійсь бабусі за таке чудо гігієни… В Польщі безкоштовно, а у нас на цьому заробляють… Будьте ж ви сволота…здорові і багаті!

Вже відомо, що в автобуси чужих не пукали навіть за гроші… А що перевезти в Україну одну особу на авто через польський  кордон ділки брали від 50 до 100 доларів! Ось воно магічне повернення додому заробітчан… Збулось!

Ось вже і почалася виконуватися передвиборча обіцянка Зе про повернення заробітчан в Україну: На перепускному пункті "Краковець" черга автобусів з Польщі до України 12 годин. А ви не вірили у повернення.

Posted by Yurii Shybynskyi on Sunday, March 15, 2020