Ще одне авто було учасником ДТП – жовтий бус, що виїхав на шосе і не надав перевагу кареті медиків…

Він явно провтикав і порушив правила!

Попередньо всі живі… Бо в Мазді була ціла родина… Але є важкі. Аварія сталась близько 21.30…

Треш-аварія із швидкою, що везла пацієнта із Гайсина до Вінниці! Це Немирівське шосе… Під "швидкою" Мазда! Ще одне авто було учасником ДТП – жовтий бус, що виїхав на шосе і не надав перевагу кареті медиків… Він явно провтикав і порушив правила! Попередньо всі живі… Бо в Мазді була ціла родина… Але є важкі. Аварія сталась близько 21.30… Більше подробиць в 33kanal.com

Posted by Roman Kowalski on Tuesday, March 17, 2020

ОНОВЛЕНО: Шокуюча аварія за участі швидкої допомоги. П’ятеро постраждалих, у Гайсині почали збір коштів на лікування потерпілих

Жахлива аварія сталась 17 березня, близько 21-30 сталася ДТП на Немирівському шосе, поряд із автосалоном “Мазда”. За попередньою інформацією, водій мікроавтобуса не пропустив “швидку”, яка везла хворого з Гайсина, вона кілька разів перекинулась і впала на інше авто, яке рухалось поряд. Фото та відео ДТП вмить розлетілось мережею, на них було видно як постраждалі лежать на дорозі, поряд калюжі крові.

Громадський активіст Віталій Павловський.

Свідки кажуть, що водій мікроавтобуса не пропустив швидку допомогу, яка їхала з увімкненою сиреною. Швидка почала перекидатися в повітрі та вилетіла на автівку «Мазда», — розповідає Віталій Павловський. – Помітно місце удару — задня бокова частина. — Пасажири «Мазди» — це родина з підлітком, всі живі та дають покази поліцейським. Коли я приїхав сюди, то постраждалих забрали з місця ДТП, — розказав він.

Відомо, що у аварії постраждали 5 людей, всі вони у лікарні. Гайсинчани вже почали збір коштів для двох травмованих земляків.

– В цій швидкій їхала наша працівниця Кириловська Тетяна з своїм хворим батьком, зараз Таня з батьком перебувають в тяжкому стані, вони потребують фінансової допомоги: Якщо хтось має змогу підтримати на точках стоять банки для збору грошей і можна скидати на картку: Коломійко Валентина 4149629396432916, – повідомляє одна із гайсинських кав’ярень.

Валентина Лісова