Як і всі фракції, крім проросійських. Хто з вінницьких нардепів підписав звернення?

56 народних депутатів від партії «Слуга народу» підписали відкрите звернення до Президента щодо неприпустимості визнання бойовиків стороною переговорів. Нардепи нагадують, що на тимчасово окупованій території України діють окупаційні органи влади Російської Федерації. Відтак, українське законодавство унеможливлює визнання в будь-якій формі будь-яких органів влади так званих «ЛНР» та «ДНР». Документ вже підписали 56 депутатів, й серед них двоє з Вінниччини — Ірина Борзова та Максим Пашковський.

– У нас все-таки демократичне суспільство, і ми як депутати фракції маємо певну думку, от ми її і висловили. Всі ЗМІ хочуть зараз подати, що це саботаж, розкол. Ні, це зовсім інше. Ми висловили свою точку зору — не більше і не менше, — прокоментував звернення «33-му каналу» нардеп Максим Пашковський. — Президент і його команда вже донесли до нас, що з ОРДЛО ніхто не буде спілкуватись як із стороною конфлікту. Крім того, в нас буде засідання фракції з цього приводу. Як воно буде далі — подивимось.

Натомість ще один нардеп «Слуги народу» з Вінниччини Анатолій Драбовський відкрите звернення до президента опублікував на своїй сторінці, але у списку підписантів його нема.

Вікторія Снігур