В її роботі взяли участь 28 депутатів. На порядок денний було винесено 11 питань. Основним питанням порядку денного було затвердити районну Програму запобігання виникненню надзвичайних ситуацій природного, техногенного і соціального характеру та ліквідації їх наслідків на території Вінницького району на 2020-2024 роки.

Обранці прийняли низку рішень з важливих для життєдіяльності району питань, а вже потім перейшли до кадрових питань. У зв’язку з тим, що голова районної ради Сергій Сітарський написав заяву про складання ним повноважень голови Вінницької районної ради 7 скликання без припинення повноважень депутата, обрали нового голову районної ради.

– Під час засідання депутатам була запропонована кандидатура на голову районної ради – Закревська Тетяна Петрівна. Її кандидатуру підтримали одноголосно. Вона є депутатом 3 скликань, головою постійної комісії з питань освіти, культури, духовного відродження, сім’ї, молоді, соціального захисту населення та охорони здоров’я. Працює в Некрасовській школі заступником директора з навчально-виховної роботи, – повідомили у пресслужбі райради. – Також було прийнято рішення про внесення змін до рішення 1 сесії районної ради 7 скликання №7 від 12 листопада 2015 року «Про утворення постійних комісій районної ради, обрання їх складу та голів постійних комісій». Головою постійної комісії з питань освіти, культури, духовного відродження, сім’ї, молоді, соціального захисту населення та охорони здоров’я став – Сергій Сітарський. На позачерговій сесії районної ради депутати ухвалили всі питання порядку денного.

Валентина Лісова