Продати землю вночі — це встромити ніж у спину власному народові. В час пандемії коронавірусу віддати найдорожче, що в людини є — землю, коли народ не може протестувати — це політичне мародерство. І якщо 73 відсотки людей проти цих рішень — то це просто плюнути нам усім у обличчя в масках.

І вже не мають значення терміни, коли це все буде. Бо так не рахуватись із власним народом можуть не слуги, а вороги власного народу. І в кожного депутата, який голосував за продаж землі, в т.ч. і з Вінниччини, тепер є особиста відпо­відальність за це рішення.

Це якась страшна змова. Завезти до нас потен­ційних донорів коронавірусу, які можуть заразити 100 і більше людей кожен, розкидати їх по містах і селах, по всій Україні як розсаду замість ізоляції. Загнати через загрозу знищення мільйонів у хати і скористатись цим — можуть не патріоти, а бариги. У нас ніколи не було такого визивного порушення закону. А якщо і був — народ прокидався і ставив на місце будь-яких слуг, які вважали себе королями і небожителями. Як могли допусти таке? Чому олігархів, які розікрали Україну, монобільшість, яка може все в цій країні, не змусила скластись і надати Україні ці кошти в час біди? Чому?! Ми не віримо, що це потрібно МВФ, бо вже звучали заяви, що це не обов’язково! Це більше скидається на змову проти України. Привести у владу молодих і ручних. Використати для афери віку — забрати землю у народу. А потім просто пустити все на самотік. А далі справу зробить коронавірус. Скільки там за природним відбором нас виживе? Обслуги латифундистам вистачить. А тут ще Путін на підхваті… Ось так знищуються країни і народи!

Але досі діє Конституція, і її статті про те, що земля, надра, ліси і ріки — це власність народу України — ніхто не відміняв. У Президента єдиний шанс — ветувати цей закон. Бо він антинародний та антиконституційний! Це при умові, якщо Зеленський дійсно любить Україну. Зрештою — весна вже настала і всі зрозуміли, хто, де і що. Народ України цього не пробачить. Бо це неправда, що грошей не вистачає: заберіть «з тіні» 60 відсотків — і вистачить усім… Але це можуть політики і патріоти, а не гендлярі.

Василь Кавчук,
від імені вінничан
Думаю, мільйони поставлять під цим свої підписи