У Теплицькій районній раді, котра на всю область відома гучними скандалами між депутатами, цього разу спостерігається прогрес. Депутати винесли стільці у двір райради і провели сесію, аби розподілити кошти для боротьби з коронавірусом. Власне, зробили те, чого й досі не можуть зробити депутати обласної ради…

– Ці фото ввійдуть в історію. В такому режимі Теплицька районна рада своїх сесій ще не проводила. 23 депутати приймають нагальні для громади району рішення. Більшість з них – це фінансування заходів для протидії поширенню COVID-19, підтримки медичної галузі району, забезпечення фінансування закладів соціальної сфери та служб, які забезпечують життєдіяльність громад – розповідає редакторрайоннрої газети Ірина Лупещенко – Цього раду депутати відклали на інший план власні амбіції і дуже злагоджено попрацювали. Виділили гроші на придбання 2-х ШВЛ,на закупівлю необхідних засобів у боротьбі з епідемією і інші життєво важливі для району питання.

Такої відчайдушності хотілося б побажати і депутатам обласної ради, котрі не можуть зібратися на сесію і розумно розподілити 500 мільйонів залишкових грошей.

Ілона ВАЛЬТЕР