У жителів вулиць Сергія Муравського та Котляревського, що в Хмільнику, увірвався терпець. Причиною людської зневіри і розчарування стали більш як півстолітні тополі, на яких тисячі ворон облаштували собі житло. А неодноразові звернення про допомогу до владних структур міста чиновниками ігноруються.  Про це жителі розповіли місцевому виданню “Життєві обрії”,бо більше чекати вже не можуть.

– На городі нічого немає, все належить воронам. Груші, яблука, полуниця, яка де ягода є – все обкльоване. Ти тільки кинь що-небудь домашній птиці, як вороняча зграя тут як тут. Ця проблема нас уже роками проймає, але раніше так не було. Дерева підчищались, ворон було набагато менше. Взагалі останніх років п’ять на нашій вулиці нічого не робиться, – розповіли люди журналістам.-Подивіться на Котляревського, пройдіться цією вулицею… Люди добрі, це страшно: у центрі курортного міста мати такі вулиці і дороги!

З 5 години ранку починається таке каркання, що не заснути. Квартиру провітрити неможливо, вікна, підвіконня – все загаджене воронами.

Люди вкрай розчаровані: куди ще звертатись, хто допоможе, вони уже й не знають, зневірились, бо посилаються ними чиновники, з року в рік обманюють.

Віра Малафей