Новий проєкт передбачає забезпечення продуктами на попередні два місяці.

Наразі розпочинається реалізація проекту « Ми поряд». Авторами та ідеологами є керівник ГО «Паросток» Ірина Саранча та МБФ «Відродження».

Проект створений на принципі психологічної підтримки онлайн для осіб, котрі мають порушення інтелекту та важкі психофізичні порушення. Також їх будуть забезпечувати необхідними продуктами.

Ірина Саранча розповідає, що людям з інвалідністю зараз як ніколи потрібна підтримка. Адже до епідемії, в приміщенні організації постійно проходили різноманітні зустрічі, зараз через поширення корона вірусної інфекції, люди залишаються вдома та потребують ще більшої турботи та підтримки.

“Ми хочемо сказати людям з інвалідністю, що вони не самі в цей важкий для всіх нас час. В нашому проєкті є три головних завдання. Перше, звичайно стосується поширення коронавірусу. Ми маємо подбати про збереження здоров’я людей із порушеннями інтелекту та важкими психофізичними порушеннями. Підтримка потрібна їхнім родинам. Для цього буде надаватися цілодобова психологічна та соціальна онлайн підтримка. Другим завданням є забезпечення базової потреби в харчуванні, до нашої організації входить 71 людина із порушеннями інтелекту та важкими психофізичними порушеннями. Протягом 2 місяців їм будуть надаватися харчові набори. Не менш важливим є надання можливості для саморозвитку цих людей, тому будуть організовані та проведені онлайн групи самодопомоги ”, — йдеться в повідомленні від пані Ірини.

Василина Вереснева