Дві жінки із найбільшого в області вогнища – Калинівської райлікарні. Там вже виявлено 39 медпрацівників, 66 – всіх хворих на коронавірус. І тестування тривають – Чому стався такий спалах – у інтерв’ю головного лікаря в сьогоднішньому номері «33-го», чому депутат Якимець досі в реанімації та що зізнаються рідні першої померлої від коронавірусу жінки. На Вінниччині на Великдень народилась 31 дитина. Скільки з них з коронавірусом. Продовжують вражатись непрофільні лікарні. 24 населених пункти Вінниччини вже вражені коронавірусом. Після Калинівки йде Тростянеччина – 16. Занепокоєння викликало повідомлення головлікаря, що померла пацієнтка із Бару. Потім надійшло уточнення – із Козятинського району. Отож, на жаль перші смерті:. 78, 50, 52 річні жінки. І коли ще чуєш цифру без двох тисяча хворих лише на Чернівеччині і повідомлення про смерть від коронавірусу одразу двох породіль та двох 19 і 25 річних братів – хочеться опонентам просто порадити – відкрийте очі та включіть мозги! Бо це можуть бути ваші діти, матері, батьки.

– Як же хотіла наша мама бути похороненою як люди. Але йде на той світ у цинковій домовині – без проводів – з болем зізнаються діти померлої від коронавірусу жительки Козятинщини.

Варто ще деяким «істинним» прочитати розповідь родичів вінничанки, яка у важкому стані зараз у Німеччині, бо відвезла німців, яких доглядає, на могили рідних. Тепер вся родина і вона із ними – з коронавірусом. Лікарям які поїхали до Італії пропонують залишатись там і планують ще рекрутувати. Поклали око і на Вінниччину – гарних маємо спеціалістів! Тільки чому платимо копійки і сподіваємось знову, що і в коронавірус їх прокормить народ. Чому керівники облвлади відмовились поділитись своїми преміями та надбавками із лікарями та хворими – в сьогоднішньому номері газети «33-й канал»