Картина, яку ми побачили після – відняла мову !!! Зі стіни нашої квартири випав апарат для прослуховування та відеофіксації (прослушка) професійно вмонтована у нашу стіну та прикрита планкою…, – повідомив фронтовик Денис Когут. – Ми з дружиною члени партії «Національний Корпус» та громадські активісти, я Учасник Бойових Дій полк «Азов»

Кому наше життя настільки цікаве, що поки нас не було в квартирі, хтось зайшов (без слідів злому) встановив цей пристрій та замів усі сліди!

Переслідування патріотів ? Націоналістів? Чи агентура окупантів?

Заводьте собак, бережіть себе та будьте здорові!

Posted by Денис Когут on Monday, April 13, 2020

Пізніше про цю шокуючу знахідку написав Андрій Білецький:

– Це ветеран Азову Денис Когут та його дружина Зоряна, українська співачка, волонтерка та учасниця Революції.

Вчора вони знайшли у власній квартирі вмонтований у стіну апарат для прослуховування та відеофіксації.

Денис і Зоряна – патріоти та активні громадські діячі з вінницького осередку Національного Корпусу. Може, вже закінчилися сєпари, агенти Росії, корупціонери, яких варто «слухати» і доказувати їхні злочини? Ні, немає таких успіхів у МВС чи СБУ. Але небезпеку вони відчувають від Дениса і Зоряни. І ще тисяч патріотів, яких «ведуть» спецслужби, на яких збирають компромати і фабрикують справи. Хто і навіщо встановив стеження – розберемося.»

Коли верстався номер газети, стало відомо, стосовно знахідки в квартирі фронтовика  відкрито кримінальне провадження ч. 1 ст. 359 ККУ…( Незаконне використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, що карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеженням воді на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.)

Молода пара із Вінниці, про українське патріотичне весілля в унікальних вишиванках від мами Дениса – дизайнери Оксани Когут ми писали у «Молодіжці», дякує друзям та рідним за підтримку. І веде власне розслідування цієї ситуації… Бо вірить, що зловмисники будуть покарані.