Прекрасна реакція мера Черкас на погрози у свою адресу з боку Авакова:

“Минув той час, коли ми боялися правоохоронців.

Ми послабили карантин тому що я не можу жителям міста пояснити, чому десятки, а то і сотні людей, перебувають у великому супермаркеті, але вони не можуть зайти в маленький будівельний магазин і купити фарбу. – пише мер Черкас. – Все вірно, коли Влада публічно попирає справедливість, рівність та принцип “закон один для всіх,” громадяни зобов’язані справедливість відновити.

До речі, якщо раптом правоохоронці прийдуть до Черкаської мерії рекомендую Меру вручити їм на ознайомлення нещодавно опубліковане інтерв’ю заступника Офісу в Україні пана Тимошенка.

Цитую Тимошенка:

Кабмін дозволив роботу всіх господарських магазинів, а не тільки продуктових.

Але чомусь з усіх мереж тільки Епіцентр вирішив працювати 🙂 Інші просто – не захотіли

Так от, шановні правоохоронці, судячи з інтерв’ю заступника Офісу Президента, в Черкасах міська влада не порушила ні правил карантину ні постанову КабМІну.

Вона просто дозволила всім бажаючим працювати.

Мерія за рекомендацією пана Тимошенка, забезпечили рівні умови праці всім підприємцям від Епіцентру до маленьких магазинах.

І останнє.

Зі свого боку рекомендую поліції не пресувати мерів, а краще прозвітувати публічно як розслідується справа із побиттям поліцейськими журналіста Громадського – Кутєпова.