Черговий смертельний злочин на Ямпільщині. 2 травня у Ямпільському районі затримали жителя села Михайлівка, який побив до смерті односельчанина та його жінку, але їй вдалося втекти. Але потерпілий помер до приїзду лікарів.

До відділення поліції в Ямполі надійшло повідомлення від лікарів, що у селі Михайлівка помер 34-річний місцевий. На його тілі виявлені численні синці. Судово – медичний експерт встановив висновок, що чоловік помер у результаті черепно-мозгової травми та гематоми головного мозку.

Злочинцем, який побив до смерті свого товариша виявився 54-річний місцевий житель. З померлим вони були «друзями по чарці». Між чоловіками раніше вже виникали бійки, але їх причини досі не відомі.

Підозрюваний також побив жінку до жахливого стану, проте вона зуміла втекти. Її побитого чоловіка «товариш» виніс з будинку та залишив на подвір’ї, там чоловік і помер.

Наразі вбивця затриманий та йому «світить» 10 років позбавлення волі. Вчинення такого злочину передбачає ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, за умисне тяжке тілесне ушкодження.

Василина Вереснева