5 травня 2020 року до виконання посадових обов’язків приступив новопризначений голова жмеринської районної державної адміністрації Ніколайчук Святослав Володимирович.

Його на посаду було призначено розпорядженням Президента України від 24.05.2020 року №298/2020-рп «Про призначення С.Ніколайчука головою Жмеринської районної державної адміністрації Вінницької області»

Трудову діяльність розпочав у 1999 році у ЗАТ «Таві», з 2001 по 2004 рік викладав у Центрі позашкільної роботи м.Жмеринка та Щученецькій школі.

З 2004 року по 2011 рік був виконавчим директором Жмеринської молодіжної організації «Ініціатива», працював із талановитою та обдарованої молоддю міста, підтримував різні напрямки молодіжного руху, організовував чисельні заходи із змістовного дозвілля та розвитку дітей та молоді.

У 2006 році був вперше обраний депутатом Жмеринської міської Ради V скликання, а у 2011 році увійшов до складу Жмеринської міської ради VI скликання та був обраний її секретарем. Функції секретаря виконував до червня 2012 року, після чого продовжив працювати керуючим справами виконавчого комітету міської ради.

На сьогодні, входить до складу депутатського корпусу Жмеринської міської ради VII скликання, очолює постійну депутатську комісію з питань місцевого самоврядування, депутатської діяльності, гендерної рівності, гласності та законності.

У 2015-2016 роках був мобілізований до лав Збройних сил України, приймав участь у антитерористичній операції на сході України, учасник бойових дій.

У 2017 році очолив комунальне підприємство «Жмеринкакомунсервіс», де і працював до призначення на посаду голови Жмеринської райдержадміністрації.

Віра Малафей