На посаду голови Тульчинської РДА запропоновано 39-річного Олега Боровського. Свого часу він працював у юридичному відділі Пенсійного фонду у Тульчинському районі, потім – першим заступником начальника управління, а останні два роки займав посаду першого заступника в РДА. Одружений, є донька. Дружина Олена працює у міській раді, яка в тому ж приміщенні, що й адміністрація. Заробітна плата за основним місцем роботи – 288414 грн.

Готівкою Олег Боровський нічого не задекларував. Щодо Тростянецької РДА, то там було запропоновано Таїсію Науменко. Інформація з декларації: у власності є будинок та земельна ділянка, автомобіль – «Опель» 2008 року. Зарплата на посаді першого заступника у Тростянецькій РДА – 380 339 грн. Також вона депутат Тростянецької селищної ради.

Додамо, що два тижні тому призначили ще двох очільників районів на Вінниччині. Зокрема Жмеринщину очолив Станіслав Ніколайчук, який працював директором КП «Жмеринкакомунсервіс». А ось у Пі­щанській РДА тепер Олександр Гаврилюк, який до того був головою села Городківка Крижо­пільського району.

Валентина Лісова