Із  11  травня в рамках послаблення карантину у Вінниці  громадський транспорт стане  доступним для всіх вінничан. Але вхід у вагони буде лише на передні двері, оплата за проїзд без готівки, місця – лише сидячі…

Про це сьогодні повідомив  мер Вінниці Сергій Моргунов.

– Із 11 травня багато фірм та підприємств у місті поновлюють

свою роботу. Тому  обмеження щодо користування громадським транспортом за спец посвідками сьогодні скасує комісія у ВМР. Дотепер ми зменшили випуск вагонів  транспорту, який входив на маршрути. В будні – це  185 одиниць, у вихідні дні – 101 одиниця.  Із понеділка плануємо  збільшення виходу кількості громадського транспорту на рівень до карантину., – зазначив Сергій Моргунов. –  Це до 240 одиниць транспорту – трамваї, тролейбуси, муніципальні автобуси.   – Важливо знати, що вхід і вихід із транспорту буде лише через передні двері. А розрахунок за проїзд тільки безготівковий: через муніципальну картку чи інші електронні сервіси або СМС».

Нагадаємо, що ще  29 березня у Вінниці спершу обмежили право користуватися громадським транспортом для пенсіонерів. А згодом право їздити трамваями, тролейбусами, маршрутками і муніципальними автобусами залишили лише для власників спец перепусток.

Брифінг щодо ситуації із коронавірусом у Вінниці 08.05.2020

Posted by Сергій Моргунов on Friday, May 8, 2020