Четверо розбійників увірвалися в помешкання вінничанина, з якого намагалися «збити» гроші. Свою жертву правопорушники побили. Винесли з будинку побутову техніку, телевізор, годинник. Коли захищати господаря дому став сусід, який у той момент зайшов до будинку, його також побили. Потім двох чоловіків силою вивезли за місто і там продовжували вимагати гроші.

Окремо підкреслюється те, що один із «банди» вимагачів став офіцер поліції. Його на час проведення розслідування відсторонено від посади. Суд задовольнив усі клопотання прокуратури стосовно обрання запобіжного заходу підозрюваним. Попереду розгляд ще одного клопотання. Воно стосується накладення арешту на два транспортні засоби, автомобілі “Лексус” і “Деу”, які зловмисники використовували під час розбійного нападу. Про це розповів заступник прокурора Вінницької області Антон Ковальський.

З його слів таке рішення прийняв міський суд Хмельницького. Тобто за місцем, де розташовано територіальне управління ДБР, яке проводить розслідування. Наразі, процесуальне керівництво здійснює прокуратура Вінницької області.

Василина Вереснева