Відомо, що організаторкою «брудного бізнесу» стала уродженка одного із сіл Липовецького району.

Молода жінка мала в обласному центрі достойну роботу та квартиру, тож для багатьох досі дивно, чому вона вирішила паралельно заробляти на життя ще й тілом.

– Дана особа з метою наживи у квартирі, де сама проживала, створила місце розпусти, де надавала послуги у вигляді класичного сексу. Для цього в соціальних мережах «Вконтакте», «Мамба», а також у месенджері «Viber» створила анкету, де назвала себе «Твое безумие». Знайомилась з особами чоловічої статі, яким у подальшому повідомляла про можливість надання інтиму за грошову винагороду.

Після чого домовлялася з майбутніми клієнтами про порядок та умови надання вищевказаних послуг. Відомо, що за секс жінка просила від 500 до 800 гривень за годину, — розповіли нам джерела в правоохоронних органах. – А через рік своєї діяльності на сторінці під нікнеймом «Секс знакомства Винница» жінка стала пропонувати чоловікам, що надає послуги інтиму разом із подругою за винагороду в розмірі 500 грн. кожній. Написала номер мобільного телефону, за яким можна домовитись про зустріч. Відомо про десятки епізодів цієї резонансної справи, аж поки на жінку не вийшли працівники поліції через Інтернет.

Затримання відбулось «на гарячому». Відкрили кримінальну справу — створення або утримання місць розпусти і звідництво. Під час судових засідань «жриця кохання» вину у вчиненні злочину визнала та розкаялась. Але заявила, що пропозицію заробляти тілом їй підкинула подруга, з якою вони разом мешкали у квартирі.

– Потрібні були гроші, бо сама виховую двох дітей, — сказала жінка на суді. — Вказаним займалась протягом року, надаючи сексуальні послуги за гроші як особисто, так і надаючи для цього приміщення своїй подрузі.

Зрештою, суддя Вінницького міського суду Ірина Курбатова призначила обвинуваченій три роки позбавлення волі, але звільнила від відбування призначеного покарання з іспитовим строком один рік…

Зазначимо, що наша газета раніше неодноразово висвітлювала діяльність борделів на території області та проводила власні журналістські розслідування. Зокрема ми виїжджали у Літин, де турок облаштував бордель і примушував дівчат, у тому числі неповнолітніх, займатися проституцією. 65-річний організатор секс-бізнесу з Туреччини на ім’я Хікмек пояснив, що вилучені гроші передали йому з Туреччини, тож жодного стосунку до незаконного бізнесу він не має…

Проте після слідства справу таки передали до суду, вироку у ній досі нема… Але кажуть, що на літинській трасі існують ще два місця, де надають послуги сексу. Про це нам повідомили далекобійники.

Віталіна Володимирова