Вона була єдиною, хто вижив у моторошній автокатастрофі, яка сталась 9 травня між Люлинцями та Нападівкою. Ми вже писали про це в минулих номерах газети.

«Всі троє інших учасників ДТП загинули на місці. А ось ця дівчина була єдиною пасажиркою, яка змогла залишитись живою. Можливо, врятувало те, що вона була на задньому сидінні. Пацієнтку госпіталізували до реанімаційного відділення у вкрай важкому стані, — розповіли нам подробиці у Калинівсь­кій ЦРЛ. — Вона перебувала у глибокій комі, транспортувати до Він­ниці було неможливо. Ми постійно консультувались із обласними фахівцями, у дівчини були черепно-мозкова травма та політравма. Більше тижня ми боролись за життя, але, на жаль…»

Олексій Казмірук і наречені Наталя Гуропашенко та Олександр Швед

Знайомі розповідають, що Каріні лише нещодавно виповнилось 20 ро­ків. Свого часу вона працювала офіціанткою у різних місцевих закладах, завжди товариська, відкрита та порядна.

– Окрім неї, в родині є ще молодша сестра. Того травневого дня дівчина із трьома військовими Калинівського арсеналу — Олексієм Казміруком, Олександром Шведом та Наталею Гуропашенко — поїхали на риболовлю у Люлинці на мікроавтобусі. Олексій був коханим Каріни, вони вже довго зустрічались і невдовзі планували сватання. Сашко та Наталя на червень призначили весілля і навіть планували запросити друзів дружкою та дружбою. Та не судилось, — додають земляки дівчини.

Із місця автотрощі

Як так сталось, що на рів­ній дорозі мікроавтобус Олексія, якого він встиг тільки пофарбувати, різко занесло у те нещасне дерево — загадка. Та, можливо, і не випадково. Бо знайомі кажуть, що водій захоплювався швидкою їздою і, можливо, міг дозволити собі сісти за кермо у нетверезому стані. Коли був в АТО, своїм друзям не раз наголошував, що помре молодим, а не своєю смертю у старості. Наче передчував… На сторінці Олексія рідні інших загиблих навіть залишали коментар про те, що необдуманим вчинком він наробив горя у чотирьох родинах. Тепер ці слова вже забрали…

Тож чи був того вечора водій, коханий Каріни, напідпитку — у пресслужбі обласної поліції до цих пір не можуть дати від­повіді. Кажуть — експертиза досі триває. Останню жертву цієї аварії поховали у білій сукні та із короваєм, хоча Каріна так мріяла обирати плаття на най­кращий день свого життя сама….

Віталіна Володимирова