27 травня в полі біля села Агрономічне відбулось зґвалтування. Потерпіла – 32-річна жінка, до злочину причетний її співмешканець, який набагато старший від неї.

Як повідомили нам читачі, жінку знайшов у полі перехожий та викликав медиків. Й начебто зґвалтування відбулось у неприродний спосіб – пультом від телевізора…

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за.ч.2 ст.152 КК України (зґвалтування), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 10 років.

Нагадаємо, що у суботу ввечері у Кагарлику двоє поліцейських ґвалтували і катували жінку, яку викликали як свідка. Також побили чоловіка, який у той час перебував у райвідділі. На лаві підозрюваних опинилися поліцейські Микола Кузів і Сергій Сулима. Підозрювані своєї провини не визнають і кажуть, що це наклеп. Про це повідомив адвокат потерпілої Євген Мельниченко. Напередодні Голосіївський райсуд Києва обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці (до 22 липня) без права внесення застави.

Подробиці читайте в газеті «33-й канал».

Валентина Лісова