Минулого тижня  чоловіка у непритомному стані  знайшли в одній із багатоповерхівок біля педагогічного університету. Втім, черепно-мозкова травма була настільки важкою, що врятувати життя людини не вдалось. Рідні звернулись до нашої газети в пошуках очевидців трагедії.

За фактом загибелі Михайла Ярового поліцією було  відкрито кримінальне провадження.  Сьогодні на брифінгу начальник ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос повідомив, що вдалось вийти на слід злочинця.

– 16 травня травмованого чоловіка доставили до лікарні на Київській. Це уродженець Вінниці 1986 року народження. Він був у важкому стані, то ж було важко дізнатись якісь деталі.  Ми розуміли, що громадянин такі травми сам не міг отримати.  Так як людину знайшли в конкретному будинку, почали  ту територію відпрацьовувати. З’ясувалось, що в одній з квартир, де чоловік з певними особами розпивав спиртне,   отримав тілесні пошкодження. Виник конфлікт і йому нанесли травми. Коли втратив свідомість, чоловіка винесли на площадку між 4 та 5 поверхами. Подільник допоміг винести непритомного, вони роздягнули його. Помер громадянин у лікарні. Злочинець  вкрав його телефон і ним розпорядився. Підозрюваний нині розшукується, ми встановили його особу, – повідомив Юрій Педос.

Подробиці в газеті «33-й канал».

Валентина Лісова