Зухвале зґвалтування школярки відбулось у Тиврові. Відомо, що свого кривдника дитина до інциденту мало знала, адже він не місцевий. Після розлучення хотів завести нові знайомства і товариш дав контакти дівчинки, але попередив, що вона ще малолітня… Та чоловіка це не спинило. Він почав телефонувати до дитини та домовлятись про зустріч.

– Того січневого дня молодик побачив зустрів дівчинку біля центрального входу школи, після чого вивів у парк, що розташований поряд з місцевим стадіоном. Взявши за руку, почав вводити 13-річну в словесну оману, запропонувавши пройти з ним до певного місця, щоб зробити подарунок. Дівчинка погодилась. Проте чоловік завів дитину до лісового масиву за Тиврів в глухе та безлюдне місце,. Притиснув школярку до стовбура дерева своїм тілом, спустив з неї штани та білизну та в подальшому вчинив з нею дії сексуального характеру. Після того зняв із себе шарф і наказав витертись. – розповіли джерела в органах. – Вже після скоєного налякана дитина про все розповіла рідним, ті звернулись до поліції та медиків. В дівчинки виявили пошкодження як на тілі, так і статевих органів. Вона була в стані шоку, адже кривдник заявив, що якщо вона комусь розкаже про те, що сталося, він її приб`є. Довелось працювати із психологом…

Коли злочинця затримали, було відкрито кримінальне провадження за фактом зґвалтування. Після розслідування справу передали на розгляд до Вінницького міського суду, де чоловік заявив, що інтим із дівчинкою в нього відбувся… за її згоди. Мовляв, напередодні він випив слабоалкогольний напій, просив суворо його не карати, бо на утриманні малолітня дитина… Зрештою, служителі Феміди днями прийняли рішення у цій резонансній справі – молодика засудили до десяти років позбавлення волі. Запобіжний захід до набрання вироком законної сили залишили без змін – тримання під вартою… Крім того, чоловік повинен сплатити державі за експертизи 55 тисяч гривень.

Валентина Лісова