Напередодні увечері він поскаржився на біль у серці, вранці звернувся до лікарні, але його не прийняли. Родичі переконані, що все сталося через байдужість лікарів, котрі вчасно не надали йому допомогу.

Все сталося з самого ранку. Він тричі стукав у двері приймального відділення, але жодної медичної допомоги так і не отримав. Вже згодом лікарі скажуть, що це був серцевий напад. Його звали Олександр Фурманчук. – розповідає сестра загиблого Тетяна Денісова. – Ми тут зібралися усією сім’єю, намагаємося довести лікарям, що все сталося з їхньої вини, адже скрізь є відеокамери. Але вони не допускають нас до того, щоб подивитися запис. Лікарі переконують, що зранку до них ніхто не звертався! Та в нас є свідки, котрі були з ним. Лікарка Оксана Польнюк, котра не хотіла приймати Олександра, вже після його смерті кудись зникла. Її знайшли тільки через дві години. І коли вона давала свідчення, медсестра виганяла родичів з кабінету… В сім’ї залишилося троє дітей: донька і двоє синів. Дружина Наталя з інвалідністю. Ніколи в Саші не було жодних проблем з серцем, він з братами працював у Жмеринці, перекладав дах.

Тіло загиблого вже віддали родичам. Його поховають у рідних Мовчанах. Тим часом у поліції порушили кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією «раптова смерть». Пообіцяли змінити кваліфікацію, коли будуть остаточні результати судово-медичної експертизи і за ними вдасться довести ступінь вини медиків…

Чому ж так сталося – детальніше у газеті «33-й канал».