Кілька місяців поспіль вся країна спостерігала за пристрастями реаліті-шоу «Від пацанки до панянки».

Зрештою, днями стало відомо ім’я переможниці — нею стала 19-річна вінничанка Євгенія Мазур, в якої прізвисько Батюшка. Наркотики дівчина почала вживати ще в 15 років. Мама Жені не займалася її вихованням. Вона весь час їздила на заробітки і залишала дочку на бабусю. Коли бабуся померла, Женя залишилася без нагляду. Пішла на вулицю, де її вихованням «зайнялися» вінницькі пацани. Батько помер давно.

Після проєкту для всіх дівчат має початися нове життя, а переможниця з Вінниці отримала додатковий стимул — грошовий приз 100 тисяч гривень – та поділилась своїми емоціями після фіналу.

– Велика частина виграної суми пішла на лікування — після того, як перестала вживати наркотики, вилізло багато хвороб. Решту віддала мамі. А золоту брошку я зберігаю вдома — вона радує моє око і мотивує не зупинятися, а рухатися тільки вперед, — каже Євгенія. — Я залишилася собою. Змінилися мої погляди, цінності і пріоритети. Переїхала до столиці і влаштувалася працювати баристою в кав’ярні. Хочу забрати до Києва також маму і брата. Я хочу висловити свою подяку всім людям, які працювали над проєктом, а зокрема і над моєю долею. Всім, хто повірив у мене! Саме завдяки вам моє життя стало зовсім іншим. За мене червоніти не будуть. У мене вірять люди, а найголовніше – я вірю в себе!

Віталіна Володимирова