Масштабна аварія сталась цими вихідними на трасі Київ-Чоп, неподалік Рівного… Четверо загиблих, серед них маленький хлопчик, якого везли дідусь з бабусею.

Уже встановлено, що 26-річний вінничанин, який керував автомобілем Mercedes-Benz Actros із напів­причепом, виїхав на зустрічну смугу руху.

– Спочатку зіткнувся із автомобілем Audi А6 на іноземній реєстрації, а потім — із автомобілем Chevrolet Aveo. Від удару остання машина злетіла у кювет. Внаслідок ДТП загинув водій та троє пасажирів іномарки. Серед загиблих – батько та мати клірика Житомирської єпархії, а також 4-річний син священницької сім’ї. У подальшому автомобіль Audi А6 відкинуло на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення із автомобілем «ЗАЗ-11026».

Відомо, що 26-річ­ний він­ни­чанин, який віз товар вантажівкою, хотів вчинити обгін, але не розрахував безпечності маневру. Чоловіка вже затримали та оголосили про підозру. Йому світить позбавлення волі строком від 5 до 10 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Віталіна Володимирова