– Кажуть, що  мама була теж там, дитинку забрали до лікарні, бо їй було важко ковтати, боліло горло. Медики сказали,  що в неї короновірус, а коли дитині стало гірше, то відвезли до Вінниці, – повідомили нам на гарячу лінію читачі. – А той виродок втік після скоєного, натомість дитинку виписали додому. Як таку гидоту земля носить? Зустріли  поліцейського, то він  сказав,  що нічого цьому виродку не буде, пояснив, що мама хлопчика не благополучна. А до чого тут мама? Дитя шкода! А наші лікарі вони ж усе знають! Де їхня клятва Гіппократа?

Натомість у поліції стверджують – інформація  про зґвалтування дитини не відповідає дійсності. Відбувся лише факт побиття.

– 10 червня до поліції надійшло повідомлення від 32-річної жительки Могилів–Подільського про побиття її дворічного сина, – каже начальник

Могилів-Подільського відділу поліції Юрій Левицький. – Ми з’ясували, що до побиття дитини причетний цивільний чоловік заявниці. Жінка на кілька годин залишила сина з чоловіком, а сама поїхала у справах. Повернувшись додому, помітила на тілі хлопчика тілесні ушкодження. Жінка відразу повідомила про це в поліцію, після чого зловмисник втік. Слідів зґвалтування не виявлено. Під час відпрацювання території міста оперативники спільно з дільничними офіцерами поліції на одній з вулиць районного центру затримали зловмисника. 41 – річний чоловік раніше притягувався до відповідальності за майнові злочини. Свою причетність до нанесення тілесних ушкоджень хлопчикові чоловік заперечував. Відносно правопорушника поліцейські сектору превенції склали терміновий заборонний припис. За фактом побиття дитини слідством розпочато кримінальне провадження – умисне легке тілесне ушкодження. За таке правопорушення чоловікові загрожує покарання у вигляді виправних робіт строком на 1 рік.

В той же час в соцмережах емоції не вщухають.

Віталіна Володимирова