Це 44-річна кермувальниця автомобіля, яка на вулиці Чорновола у Вінниці на «зебрі» збила 20-річного пішохода… І з подругою на авто втекла з місця аварії та кинула машину біля Приватбанку поряд із ЖК «Набережний квартал»…

В цей час одні очевидці аварії надавали Стасу першу допомогу, інші викликали поліцію, а один чоловік погнався за авто і допоміг швидко розшукати його… І затримав жінку на підпитку! Розпочато слідство.

Офіційно поліція про цю трагічну аварію повідомляє, що ДТП сталась близько 22.20 години по вулиці Чорновола.

Водійка автомобіля Hyundai вчинила наїзд на 20 – річного пішохода, який перетинав проїзну частину дороги по регульованому пішохідному переході. Потерпілий, житель обласного центру, з тілесними ушкодженнями госпіталізований до вінницької лікарні.

Завдяки показам очевидців патрульні поліцейські швидко розшукали правопорушницю, яка не встигла далеко від’їхати від місця аварії. Поліцейські освідували водійку з допомогою «Драгера». В її організмі виявлено 1.94 проміле алкоголю.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

А в соціальній мережі друзі Стаса, якого його збила п’яна водійка, збирають кошти на його лікування і операції.

Ось цей пост вони поширили в соцмережах із проханням допомогти Стасу.

Більше читайте в газеті “33-й канал” від 24 червня 2020 р.