– Друзі!

Сьогодні склав повноваження голови Вінницької ОДА. Це був хороший та цікавий досвід, як і досвід попередніх 4-х років роботи в команді Вінницької міської ради.

І в міській, і в обласній командах моїм пріоритетом був розвиток нашої місцевої економіки, залучення інвестицій та створення нових робочих місць. Вважав і вважаю це найголовнішим, бо саме від цього залежить якість життя людей.

– Пишаюсь тим, що Вінниця і Вінниччина серед лідерів в Україні за багатьма показниками., – зазначив Владислав Скальский. – Маю глибоке переконання – тільки сильна економіка регіонів і сильне місцеве самоврядування можуть забезпечити справжню Незалежність і Успіх України. І тут ще дуже багато усім нам треба зробити.

Мій життєвий принцип: кожна людина повинна прожити своє життя так, щоб в самому кінці їй не хотілось би позбутись деяких спогадів. Так жив, живу і буду жити!

Хочу подякувати президенту України за можливість попрацювати на такій відповідальній посаді, урядовцям, з якими довелось попрацювати, першому заступнику керівника Офісу президента України та його команді, яка відповідає за регіональну політику!

Особлива подяка команді Вінницької обласної державної адміністрації за підтримку і спільну роботу! Зі мною було, може, і нелегко, але сподіваюсь цікаво! Не можу не подякувати і нашій міській команді, яка була і залишається рушієм багатьох змін в області, міському голові Сергій Моргунов та Volodymyr Groysman!

Дякую моїй сім’ї – ви майже не бачили свого чоловіка та батька всі ці 9 місяців 😉, але Вашу підтримку я завжди відчував у ці непрості місяці. А найголовніше – мої слова вдячності усім вінничанам, бо ви найкращі та маєте жити в найгідніших умовах! І це те, над чим маю намір працювати і далі.

Здоров‘я усім!