Щоденно їх кількість тільки збільшується. На Хмельницькому шосе, на Зодчих, і в Старому місті. Також у Літині та Вороновиці. Всі ці дорожньо-транспортні пригоди сталися саме сьогодні, 22 червня. Знову є постраждалі.

За порушення правил користування ременем люди змушені заплатити штраф у розмірі 51 грн. У разі ДТП сума збільшується, штраф сягає від 2400 – 8500 грн. Нагадування – це добре, але варто не забувати й про інші причини ДТП.

За данними “Автоцентру.ua” є 7 основних причин аварій в Україні. Перша – це ігнорування дорожніх знаків і сигналів світлофору. До речі, пішоходи також регулярно поспішають на червоне світло, що призводить до трагічних наслідків. Збільшення швидкості, неадекватна поведінка в екстремальних ситуаціях, недотримання дистанції, порушення привил обгону, і, звичайно лідер усіх причн ДТП – водії в нетверезому стані. Така картина серед порушень водіїв щоденно помічається у Вінниці. Чи допоможе нагадування про паски безпеки водіям? Дуже хочеться сподіватись, адже, як показує статистика ДТП, водіїв нічого не лякає.

Наталія Ленькова
Фото та відео – Інстаграм “Вінниця ДТП”

 

View this post on Instagram

🚔ДТП, Літин

A post shared by 🚔ДТП_Вінниці (@vinnitsya_dtp) on

View this post on Instagram

🚔ДТП, Вороновиця

A post shared by 🚔ДТП_Вінниці (@vinnitsya_dtp) on