Кожне нове покоління вимагає чогось нового, крутого і щоб пам’ять залишилась на довгі роки. Тому випускниця Валерія вирішила із друзями кататися до ранку дорослого, вже не шкільного життя, на цій дискотеці на колесах по всій Вінниці… – Батьки захотіли ресторан, але це реально скучно! Тому ми погодились посидіти із ними до 10-ї вечора і далі святкувати на Паті-Басі… В компанії лише найближчі однокласники – 15 друзів за всі ці роки у школі!, – розповіла Валерія.

– У програмі все просто – стартуємо від ресторану, легкі коктейлі, канапки та «Кола». Випускні плаття у ресторані залишаємо батькам – форма одягу шорти, футболки та купальники. Бо цього дня в мене подвійне свято – випускний та день народження! Тому я запросила лише перевірених часом друзів… Поїдемо до басейну в одному із клубів за містом, в Паті-Басі своя денс-програма, салют буде на березі річки та ранкове купання в блакитному озері за Вінницею. Скільки буде відосів та селфі в масках можна лише гадати, але точно – 1000 миттєвостей цього незабутнього дня. До того ж у Басі нам запропонували свою програму із ведучим і цікавими фішками…

Може, навіть, на МакДрайв заїдемо і українською замовимо ранкову каву та ріжок морозива. Алкоголю мінімум – максимум емоцій та спогадів. І батьки не проти, а бажаючих на 15 квитків на автобусне паті було більше ніж треба! Ось так ми задумали випускатись а-ля Карантіно! Власниця ПАТІ-Баса так прокоментувала запуск у Вінниці цієї нової розваги.

Більше читайте в газеті «33-й канал» від 24 червня 2020 р.

Сергій Годун