Це все можна побачити на оперативних фото з місця подій. Щоб поберегти вашу психіку, не ілюструємо ними публікацію.

У селі Слобідка Калинівського району жінка за кермом «ВАЗ-21103» збила 4 дітей. Всіх постраждалих, віком 4, 6, 7 та 8 років, доправили до Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні з травмами різного ступеня важкості. Один з травмованих хлопчиків – у комі. Дитина перебуває у реанімації. Очевидці розповідають, що коли рідні малюків кинулись до них, то готові були вчинити справжній самосуд над 32-річною водійкою. Та коли впізнали в ній сусідку та хрещену матір – зупинились…

– Того вечора діти грались біля будинку. Жіночка здавала задом, і, скоріш за все, хотіла розвернутись. Невідомо, що сталось далі, але із керуванням вона не справилась. Дітки стояли поряд, і машина поїхала на них. Дмитро не розгубився і став відтягувати двох братиків, але всіх не встиг. Восьмирічний Володя з велосипеда впав, і водійка переїхала через нього, то на ніжках залишились протектори від машини. Відразу хлопчик плакав, а потім втратив свідомість. У нього дуже постраждала голівка, він у дитячій реанімації. Переніс дві операції. Постраждав і шестирічний Андрійко, йому колесом розтрощило палець на нозі. У Вані животик болить досі. Сергійко теж почувається погано. Ворота біля обійстя потрощені. Якби не горіх, то водійка б залетіла в хату і наробила ще більшого лиха.

Відомо, що за кермом була місцева жителька Олена, і в нетверезому стані. Колишній чоловік у неї помер, мешкає з іншим. Це начебто і була його машина, — розповіли нам мешканці Слобідки. – Після аварії жінка впала на коліна, цілувала ніжки дітей і казала, що не хотіла накоїти лиха. Напередодні вона влаштовувала поминальний обід за померлого. За трагічним збігом, жінка переїхала свого похресника. Садити її не хочуть рідні потерпілих, бо вона теж мама двох дітей, чоловіка поховала, малюки залишаться сиротами. Хай краще допомагає матеріально.

У поліції відкрили кримінальне провадження, жінці за вчинення такого злочину може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

– Близько 21.50 по вулиці Руданського водійка автомобіля ВАЗ-21103, рухаючись заднім ходом, збила чотирьох дітей. Всіх постраждалих доправили до лікарні. У водійки ж зафіксували 1,07 проміле алкоголю, що в понад п’ять разів перевищує норму. Нетверезу правопорушницю затримали в процесуальному порядку, — повідомляє відділ комунікації Національної по­ліції у Вінницькій області.

А вже 17 червня Вінницький міський суд обирав запобіжний захід жінці, яка допустила наїзд. Адвокат підозрюваної повідомив, що її родина вже почала відшкодовувати рідним потерпілих усі поточні витрати й робитиме це надалі. Сама жінка свою провину також визнала.

– Свою вину визнаю повністю, дуже каюсь. Я не думала, що так вийде. Усе, що потрібно, я все буду робити.

Зрештою, клопотання слідчого задовольними, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту триватиме до 16 серпня 2020 року, у межах строку досудового розслідування.

Віталіна Володимирова