Але сьогодні навіть не віриться, скільки змін відбулося за рік. А саме за 6-ть місяців. Зміна міст, робіт, повернення в банківську діяльність JSC Ukreximbank, повністю зміна всього мого кола спілкування. Аспірантура в ОРІДУ НАДУ при Президентові України. MBA Executive в Kyiv-Mohyla Business School , – зізнається колишній депутат і директор департаменту економіки ВМР, екс-перший заступник губернатора Харківщини Віталій Погосян. – Що є зараз? Нові знайомства, цікаві і сильні люди поруч, нові проекти, амбітні виклики. Знайшов спокій і рівновагу. Чи не зраджую своїм життєвим цінностям?

Дивлюся вперед з оптимізмом і інтересом, займаюся улюбленою справою. Вдячний всім хто був поруч у цей рік. Ви зробили мене мобільніше, сильніше і мудріше. Ціную дружбу і поважаю друзів. Персональна трансформація, самонавчання, рефлексія!

Люблю і ціную свою родину.

Привіт 39. Чим здивуєш? Тільки вперед!

Нині Віталій Погосян працює в JSC Ukreximbank. Ще цього  року він був на посаді першого заступника голови у Харківської обласної державної адміністрації.

Раніше Погосян був обраний депутатом VII скликання у Вінницькій міській раді. Та працював на посаді Директора департаменту економіки і інвестицій у ВМР.