Тиждень тому міський голова Анатолій Кушнір повідомляв, що сесія відкладається на невизначений термін, але провести її все ж виникла потреба. Потрібно було створити новий виконком.

– Той, що працював до цих пір, вже неправочинний, – пояснює міський голова Жмеринки Анатолій Кушнір – На жаль, це питання депутати чомусь не підтримали. Яка в них думка і що буде далі — не сказали. Жодної альтернативної пропозиції не подавали. Чергове засідання виконкому має відбутися через три тижні, тому нам потрібно буде знову скликати позачергову сесію, щоб таки обрати новий склад виконавчого комітету. Ми зобов’язані виконати рішення Верховного суду.

Під час позачергової сесії міський голова Анатолій Кушнір вніс пропозицію щодо затвердження оновленого складу виконавчого комітету Жмеринської міської ради у кількості шести осіб, тобто скоротити склад у чотири рази, бо наразі  склад виконавчого комітету Жмеринської міськради представлений 24 особами.

Інші питання, котрі виносилися на сесію, за словами Анатолія Кушніра були не дуже такі, щоб аж якось впливали на якісь процеси. Це земельні, котрі згідно чинного законодавства потрібно розглядати у певний термін. Питання фінансування необхідних проектів були закриті ще раніше.

Ілона ВАЛЬТЕР