Але в зім’ятому, як фантик від цукерки, авто вже пізно когось рятувати… Так 24 червня під Вінницею трагічно загинув 41-річний відомий нейрохірург Володимир Кириченко. Вже відомо, що лікар дуже поспішав на ділову зустріч у Києві… Втім, його колегам і друзям зі всієї України довелось їхати до Володі у Вінницю на його похорон.

Офіційно поліція звітує, що ДТП сталася близько 16-ї години. Під час проїзду залізничного переїзду на заборонений сигнал світлофора. За фактом відкрито кримінальне провадження.

Posted by Vitaly Pavlovsky on Wednesday, June 24, 2020

Поки триває слідство, зі всієї України та світу сестрі Володимира приходять співчуття… Бо через закриті кордони і карантин далеко не всі змогли приїхати на похорон відомого нейрохірурга, що родом із Хмельницького…

– Ми збиралися зустрітися сьогодні в Києві, і ти не доїхав… Як же так? Тепер я їду до Вінниці, щоб попрощатися і відпустити тебе з вдячністю.., — розповіла Ірина Петренко.

– Ти прожив гідне поваги життя і для мене зустріч з тобою на життєвому шляху була великим подарунком…

– Талановитий та відомий вінницький нейрохірург, засновник «Клініки сучасної хірургії та ортопедії», лікар вищої категорії, кандидат медичних наук Володимир Кириченко загинув у цій жахливій аварії на залізничному переїзді, — пишуть друзі…

Вічна пам’ять і вдячність від пацієнтів, яким врятував життя цей лікар.