Цікаво де СБУ, поліція, прокуратура і губернатор Сергій Борзов, що нині поїхав по районах області?! Чи це норма для нашої області ось такі відкриті підкупи бідних людей за одну дуже відому партію?

Тому “33-й канал” розпочинає народну акцію по-вінницьки – “Здай депутата-маргінала – захисти чесні вибори в Україні!”

У Ситківцях на Вінниччині відомий партфункціонер вже роздає курей людям! Цікаво де СБУ, Поліція, прокуратура і губернатор Сергій Борзов, що нині поїхав по районах області! Чи це норм для нашої області ось такі відкриті підкупи бідних людей за одну дуже відому партію? Тому 33kanal.com розпочинає народну акцію по-вінницьки – "Здай депутата-маргінала – захисти чесні вибори в Україні!" Читачі 33-го каналу, просимо вас повідомляти газету і скидати нам фото та відеофакти ось таких ганебних випадків! А в цей час на фабриці, звідки, ймовірно могли привезти цих курей, спалах коронавірусу серед працівників… Це вже може бути справжнє НП!!! Більше подробиць в 33kanal.com

Posted by Roman Kowalski on Wednesday, July 15, 2020

Відео від наших читачів.

Читачі «33-го каналу», просимо вас повідомляти газету і скидати нам фото та відеофакти ось таких ганебних випадків!

А в цей час на фабриці, звідки, ймовірно, могли привезти цих курей, спалах коронавірусу серед працівників… Це вже може бути справжнє НП!!!

Коментарі читачів

Anna Karenina: – Мабуть засмерділися кури, то хоч “голодающім Поволжя” роздадуть. А на халяву і уксус солодкий.

Міла Штень: – Таке @лядство по всьому округу цього партійного функціонера!!! Так як було минулого року, тільки на цей раз машини без розпізнавальних знаків, щоб не палитися. По сітці людей обдзвонюють і вже навіть без паспортів халяву роздають – заражену птицю.

Олександр Мельник: – Тю,тут он депутати облради продуктові пакети вже два місяці розносять власноруч і нічого, ніхто не відмовляється…

Більше подробиць читайте згодом на нашому сайті.