За попередньою інформацією, водій автомобіля Toyota Avensis виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з зерновозом MAN. У результаті водій та пасажирки легковика від отриманих тілесних ушкоджень загинули. Усі потерпілі – місцеві жителі віком 55-60 років.

– Скільки живу у селі, такого у нас ще не було. Одразу в дві сім’ї на вулиці Молодіжній раптово увірвалася біда – у жахливій автотрощі загинули 56-річна Валентина Боднар, її 29-річний син Юрій та їхня сусідка Валентина Гордієва 1965 р. н., – каже голова Роздолівської сільради Валентина Слободянюк. – Це були дуже порядні й трудолюбиві люди. Валентина Боднар – педагог за освітою, якийсь період працювала у школі у Морозівці, тоді в агрофірмі. Із чоловіком виховала двох синів, дали їм вищу освіту. Голова сім’ї Михайло трагічно загинув у Литві, впав з об’єкта на будівництві під час заробітків. Лише 40 днів, як його не стало. Юра теж був за кордоном, заробив на машину, лиш нещодавно придбав її. Хто міг подумати, що вслід за чоловіком підуть у вічність жінка та син. Валентина Гордєєва раніше працювала у торгівлі. Тоді так трапилось, що люди лишились без роботи. Вони зуміли організувати свій бізнес, мали аптеку в селі. Син жінки був в АТО. Того дня сусіди повертались з Вінниці, додому не доїхали десяток кілометрів. Відомо, що за кілька хвилин до фатального зіткнення з ваговозом, водій і пасажири легковика якраз зустрілися на мосту із старшим сином Валентини Андрієм, який їхав на Вінницю, а вони поверталися з Вінниці… Чому сталась аварія – ми не знаємо. Всіх загиблих поховали поряд… Наша громада глибоко сумує за загиблими земляками і висловлює глибокі співчуття їхнім родинам.

Тим часом на місці події правоохоронці провели першочергові слідчі дії. Наразі обставини та причини автопригоди з’ясовує слідство. Слідчим управлінням поліції розпочато кримінальне провадження. Місцеві жителі певні – місце, де сталась трагедія, має недобру славу. Це на дорозі між Котюжанами і Морозівкою, в районі колишнього хімскладу. Саме там торік обірвалося життя двох людей, які вдосвіта їхали на ринок в Муровані Курилівці… Хтозна, може, й тут справді якась містика і слід це місце навіть освятити…

Коли верстався номер, стало відомо про ще одну трагічну аварію на Вінниччині. Неподалік села Громадське на Літинщині водій OPEL Zafira виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з вантажним автомобілем MAN. Поліцейські встановили особи усіх загиблих – це 21-річний житель Тернополя, дві мешканки Хмельницького віком 30 і 36 років та 57-річна жителька Одеської області.

24-річний водій мінівену, житель Хмельницької області, та двоє його пасажирів, 21-річна хмельничанка та 24-річний житель Одеської області, госпіталізовані.

Віталіна Володимирова